Qui sou? Aquelles persones que mai aneu a votar, que no creieu que el seu vot serveixi per a res, que passeu de la política, o bé per manca d’ideals o bé perquè està de moda… Aquelles persones que veieu el panorama de partits polítics a Catalunya i no us sentiu identificats amb cap ni una de les opcions. I també aquelles persones que us heu deixat rentar el cervell durant dècades pels mitjans de comunicació i el govern espanyol, alguns heu adoptat la postura espanyolista, altres la secundeu per culpa de la por.

Aquestes persones conformeu el que s’està anomenant com a “majoria silenciosa” diuen els que encara gosen defendre el govern espanyol, que volen convèncer als “dubtosos” només ningunejant i ignorant aquest moviment ciutadà catalanista que porta coent-se durant anys de guerres, genocidi i espoli.

genocidio-2
Lo que se desarrolló fue una matanza de cientos de ciudadanos (el enemigo interno), la conversión de España en un gran presidio y institucionalización de la tortura, extorsión, humillación, Genocidio.

Totes aquestes persones viviu a Catalunya, i fins i tot alguns que dieu ser només espanyols, bordejant els ideals franquistes, teniu una actitud completament catalana quan per exemple aneu per Andalusia i veieu com de bé viuen alguns a costa dels diners catalans. I molts vàreu créixer en famílies, ja d’origen català o bé espanyol, maltractades per la dictadura feixista.
A totes a aquelles persones que conformen la majoria silenciosa, si us plau, pregunteu-vos:

1) Quines propostes suggereixen els partits pro-espanyolistes enfront de l’espoli? Han reconegut ja els 2000 Euros per ciutadà català que roben cada any? Ho començaran a tornar a partir de l’any que ve perquè els salaris i les pensions pugin al mínim Europeu i les persones a Catalunya puguem viure dignament?
2) Quin futur us tocarà viure a vosaltres i els vostres fills en un dels estats més corruptes d’Europa, on els bancs, les institucions, les autoritats i fins i tot la justícia estan polititzades?
3) Quina justícia s’ha aplicat als assassins franquistes? En els darrers 40 anys des de la mort de Franco i la suposada restitució de la democràcia, a quantes famílies afectades pel franquisme s’han indemnitzat o quants criminals de guerra han jutjat?
4) Quantes vegades ha abaixat els impostos, les hipoteques, el preu de l’habitatge… l’estat espanyol a Catalunya en els darrers 20 anys?
5) Quant de negoci internacional atraurem per què Catalunya esdevingui més competitiva, gener més negoci i feina més digna si l’estat espanyol contínua minvant el creixement dels ports i aeroports catalans?
6) Quants milions d’Euros invertirà el govern espanyol en sanitat i educació per a compensar les retallades dels darrers anys?

Us animo a respondre, si voleu aquí mateix, aquestes qüestions per a valorar la situació.

Però us aviso que les respostes positives només les trobareu a la independència, només així podrem resoldre aquests problemes. Unim-nos tots per a fer una Catalunya nova a l’Europa del s. XXI. Feu servir el vostre vot per canviar les coses, per què la nostra independència no només millorarà el nostre país, sinó que provocarà millores als països veïns, com Espanya. El vot de tots els ciutadans catalans compta sempre, i especialment, el pròxim 27 de setembre.

VOTEU DONCS PER UNA CATALUNYA JUSTA, SANA, RICA I LLIURE! A vosaltres també us afavorirà la independència.

MajoriaSilenciosa1

VISCA CATALUNYA LLIURE!